SCU:n päivittyvä koronatiedote

September 30, 2020

Tässä artikkelissa seurataan koronatilanteen kehittymistä SC Urbansin osalta.

 

26.10.2020 Kanta-Hämeen pandemiaryhmä on antanut suosituksensa aikuisten ryhmäharrastustoiminnan rajoittamisesta (lue lisää täältä). SCU ryhmistä tämä koskettaa miesten ja naisten kuntosäbäryhmiä, jotka jatkavat toimintaa toistaiseksi tiukennetuin rajoituksin. Rajoitukset ja ohjeet annetaan suoraan miesten ja naisten kuntosäbäryhmien pelaajille.

 

26.10.2020 C2-kilpasarjan aiemmin siirretty ottelu Steelers/SCU II - SB Vaasa pelataan sunnuntaina 1.11. Tampereella. Alkuperäinen otteluaika siirrettiin Vaasan koronatilanteen takia.

 

20.10.2020 Alakoulujen ip-kerhot, joita SCU on ohjannut Turengissa ja Tervakoskella ovat edelleen tauolla toistaiseksi varotoimenpiteenä. Ilta- ja viikonloppukerhoihin ja -harjoituksiin tällä ei ole vaikutusta. 

 

29.9.2020 Turengin koulun 1-2 luokkien iltapäiväkerho, jota SCU on ohjannut jää tauolle ainakin syyslomaan asti varotoimenpiteenä. Ilta- ja viikonloppuvuorojen käyttö jatkuu toistaiseksi.

 

29.9.2020 Syysloman liikuntaleiri Turengissa on päätetty perua varotoimenpiteenä. Kerho- ja joukkuetoiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti.

 

29.9.2020 Yhdellä P08 poikien joukkueen jäsenellä (jäseneksi luetaan pelaajat sekä joukkueen toimihenkilöt) on todettu koronavirustartunta. Terveysviranomaiset ovat arvioineet SCU:n joukkueiden altistumisen mahdollisuuden koronavirukselle pieneksi. Varotoimenpiteenä P08 joukkue on peruuttanut oman joukkueen yhteiset harjoitus- ja pelitapahtumat tämän viikon osalta. Karanteenisuosituksia viranomainen ei ole seuralle tai joukkueelle antanut.

 

27.9.2020 E2-poikien JFT-turnaus, johon oli ilmoittautunut 10 joukkuetta, perutaan varotoimenpiteenä.

 

25.9.2020 Janakkalan kunnan vammaispalveluiden ja SCU:n yhdessä järjestämä erityisryhmän sählykerho jää tauolle toistaiseksi koronan varotoimenpiteenä.

 

20.9.2020 C2-poikien JFT-turnaus, johon oli ilmoittautunut 9 joukkuetta, perutaan varotoimenpiteenä.

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload