Äänestä meitä Kannustajat-ohjelmassa - tuet seuran junioritoimintaa!

March 12, 2020

Osuuskauppa Hämeenmaa jakaa tänä vuonna yhteensä 60 000 euroa Kannustajat-tukea Kanta- ja Päijät-Hämeeseen. Tukea jaetaan kerran vuodessa, keväällä. Haku ohjelmaan toteutettiin alkuvuodesta: se oli suunnattu lasten ja nuorten toimintaan painottuville, rekisteröidyille liikuntaseuroille (ei liigataso), harrastusyhdistyksille, kulttuuritoimijoille sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöille.

 

Tämänvuotiset Kannustajat-toimijat on nyt valittu, ja SC Urbans on mukana! Äänestämään pääsevät Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistajat. Äänestys päättyy 31.3.2020.

 

Äänestysajan päätyttyä 60 000 euron Kannustajat-potti jaetaan toimijoiden keräämien kannustajien suhteessa. Tasapuolisuuden vuoksi jokainen äänestyksessä mukana ollut toimija saa vähintään 300 euroa ja enimmillään 3 000 euroa tukea.

 

Jokaisella äänellä on merkitystä, sillä pottia jaetaan suoraan äänimäärän perusteella! Kiitos äänestäsi!

 

Äänestysohjeet (alla myös kuvallinen ohje)

 

S-asiakasomistajana sait sähköpostiisi kuluneella viikolla viestin S-ryhmä Tutkimukset nimellä ja viestin lopusta löytyy vastaa kyselyyn -nappi. Valitse alueeksi Hämeenlinnan alue ja yhdistykseksi jota haluat tukea SC Urbans.

 

Jos et saanut kyseistä sähköpostia, käy lisäämässä sähköpostiosoitteesi omaan profiiliisi S-kanavalla ja hyväksy sähköpostimarkkinointi tilisi asetuksissa. (Katso ohje alla.)

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload