Tuore kehitys- ja nuorisopäällikkö esittäytyy

May 1, 2018

 

 

Moro kaikille Urbansin ja salibandyn ystäville!

 

Nimeni on Jokke Jokinen ja aloitan työt SCU:n kehitys- ja nuorisopäällikkönä kesäkuun alussa. Olen kotoisin Varkaudesta, Pohjois-Savosta ja ammatiltani olen Liikunnanohjaaja (AMK). Valmistuin Vierumäeltä Haaga-Heliasta keväällä 2016 ja opinnoissani suuntauduin suomalaisen kilpa- ja huippu-urheilun kehittämiseen. Käytännössä se siis tarkoittaa urheiluseurojen, sekä lajiliittojen toiminnan kehittämistä.

 

Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt lasten liikunnan parissa Varkaudessa kahden vuoden mittaisessa liikuntahankkeessa.

 

Oma ykköslajini on ollut jääpallo, jossa olen A-nuorten suomenmestari keväältä 2015. Salibandya olen pelaillut maalivahtina harrastetasolla. Jos joku Janakkalan harrasteporukka kaipailee maalivahtia, niin rahakkaita sopimustarjouksia otetaan vastaan :)

 

Minut tullaan näkemään aktiivisesti Janakkalan päiväkodeilla, kouluilla ja liikuntahalleilla, joten törmäillään niin kaukaloissa kuin myös niiden laidoilla, tule rohkeasti jutulle!

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload