top of page
Search
  • Writer's pictureJokke Jokinen

SC Urbans hakee uutta junioripäällikköä!

Tehtävää ansiokkaasti viimeiset kolme vuotta hoitanut Jokke Jokinen siirtyy uusiin haasteisiin 2.8.2021 alkaen.


”SCU:ssa käynnistettiin saman tien uuden työntekijän rekrytointi, kun tieto Jokisen siirtymisestä Turkuun, TPS Juniorijääkiekko ry:n palvelukseen, saatiin tietoon. Olemme optimistisia, että löydämme virkaan myös jatkossa seuratoiminnan ammattilaisen, joka pystyy vastaamaan niihin haasteisiin, mitä seuran nopea kasvu on tuonut mukanaan.” toteaa seuran hallituksen puheenjohtaja Marko Ruuskanen.


”Kolmen kauden aikana olemme saaneet vietyä seuraa valtavasti eteenpäin. Etenkin harrastajamäärän kasvattaminen ja kerhotoiminnan laadun parantaminen ovat näkyvimpiä saavutuksia minun aikakaudella. Lisäksi uusia juniorijoukkueita on saatu perustettua vuosittain, mikä on kilpatoiminnan jatkuvuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Ennen koronaa myös tapahtumien ja turnausten järjestäminen oli aktiivista, nyt luonnollisesti näitä on ollut vähemmän tai ei ollenkaan. Viihdyin seurassa todella hyvin, mutta nyt on mielestäni hyvä aika lähteä tavoittelemaan vielä isompia haasteita! Haluankin kiittää kaikkia harrastajia ja seuratoimijoita hienoista hetkistä, joita olemme yhdessä kokeneet!” Jokinen kertoo.


”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä edellisten kausien mittaan saatuun kehitykseen ja tästä on hyvä jatkaa uusia kausia kohti. Koronastakin on selvitty niin sanotusti kuivin jaloin, joten odotamme jo innolla paluuta normaalimpaa arkea kohti.” jatkaa Ruuskanen


Uuden junioripäällikön haku on käynnissä 15.4.2021 asti.


Linkki hakuilmoitukseenSCU hakee uutta junioripäällikköä. Arkistokuva Pelipäivästä talvella 2020.

558 views0 comments
Post: Blog2 Post
bottom of page