Search
  • Jussi Väisänen

Kokouskutsu vuosikokoukseen

KOKOUSKUTSU

Salibandy Club Urbans ry. sääntömääräinen vuosikokous pidetään Turengin kirjaston opetustilassa (Koulutie 2, 14200 Turenki) 30.10.2020 klo 18.00.

Kokouksen järjestelyissä noudatetaan vallitsevia viranomaisten koronamääräyksiä ja kokoukseen osallistujien suositellaan käyttävän kokouksen aikana kasvomaskia.

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1.Kokouksen avaus 2.Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjan tarkastajaa ja tarvittaessa kaksi (2) ääntenlaskijaa 3.Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.Hyväksytään kokouksen työjärjestys 5.Esitetään vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto 6.Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä 7.Vahvistetaan toimintasuunnitelma, talousarvio sekä jäsenmaksujen suuruus 8.Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet 9.Valitaan yksi tilintarkastaja ja varahenkilö 10.Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

11.Kokouksen päättäminen

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen vuosikokouksessa käsiteltäväksi, on hänen siitä kirjallisesti ilmoitettava niin hyvissä ajoin (7 vrk ennen kokousta), että asia voidaan sisällyttää esityslistaan.

Turengissa 15.10.2020

SC Urbansin Hallitus

Hallituksen puheenjohtaja

Marko Ruuskanen, marko.ruuskanen@scurbans.net

SC Urbans toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi.

11 views0 comments