top of page
Search
  • Writer's pictureJussi Väisänen

C-tytöt ja Häme Stars yhteistyöhön

SC Urbans ja Häme Stars muodostavat C-tyttöihin kaudelle 2020 - 2021 yhteisjoukkueen, jonka tavoitteena on tehostaa ikäluokan toimintaa ja nostaa se uudelle tasolle. Projektin tavoite on saavuttaa ikäluokan SM-sarjapaikka viimeistään kaudelle 2021-2022. Tätä tavoitetta kohden lähdetään jo kesän 2020 SM-karsinnoista. Helpolla tavoite ei tule täyttymään, sillä karsintoihin on ilmoittautunut jo 28 joukkuetta.

Menneellä kaudella SCU pelasi omana joukkueena C-tyttöjen eliittisarjaa varsin nuorella joukkueella, josta kaikki pelaajat ovat edustuskelpoisia myös tulevan kauden C-tytöissä. Muutama lopettamispäätös kuitenkin tarkoitti sitä, että joukkueen oli järkevää etsiä pelaajayhteistyötä lähialueen muista seuroista. Yhteisjoukkuekumppaniksi valikoitui Häme Stars Hämeenlinnasta. Joukkueen päävalmentajaksi nimettiin SCU:n puolelta Henrik Norrena ja valmennustiimissä jatkavat viime kaudelta Marko Mäkinen ja Pasi Kyllönen. Häme Starsin puolelta oman osaamisensa joukkueen valmennukseen tuo Raimo Matinkari.

Harjoittelu aloitettiin huhtikuussa koronarajoitusten sallimissa puitteissa ja lajiharjoittelun pariin päästään kesäkuun alusta. “Kauden aloitus tulee yllättävän nopeasti, SM-karsinnat pelataan elo-syyskuun vaihteessa, joten kesällä on tärkeä saada myös laadukkaita laji-harjoituksia alle”, toteaa joukkueen päävalmentaja Henrik Norrena.

“Yhteisjoukkueen tärkein tavoite on turvata tytöille harrastuksen jatko. Lisäksi treeniringin kasvu ja uusien pelaajien mukaantulo luo varmasti lisämotivaatiota tyttöjen harjoitteluun. Joukkueessa oli jo entuudestaan todella paljon taitoa, ja Häme Starsista saatavat vahvistukset auttavat meitä tason nostossa sekä omissa tavoitteissamme. Olemme innoissamme tästä uudesta yhteistyöstä ja odotamme siltä paljon”, Norrena jatkaa.

Joukkueeseen mahtuu vielä muutamia pelaajia ikäluokista 2005 - 2006 syntyneet, joilla löytyy vahva lajitausta salibandysta. Taitonsa pääsee näyttämään ilmoittautumalla joukkueen kesätreeneihin. Joukkueen yhteystiedot löytyvät osoitteesta scurbans.net.

SCU:n C-tytöt tavoittelevat SM-sarjapaikkaa yhteisjoukkueella Häme Starsin kanssa. Kuva syksyn 2019 JFT-turnauksesta.

11 views0 comments
Post: Blog2 Post
bottom of page