top of page
Search
  • Writer's pictureJussi Väisänen

Äänestä meitä Kannustajat-ohjelmassa - tuet seuran junioritoimintaa!

Osuuskauppa Hämeenmaa jakaa tänä vuonna yhteensä 60 000 euroa Kannustajat-tukea Kanta- ja Päijät-Hämeeseen. Tukea jaetaan kerran vuodessa, keväällä. Haku ohjelmaan toteutettiin alkuvuodesta: se oli suunnattu lasten ja nuorten toimintaan painottuville, rekisteröidyille liikuntaseuroille (ei liigataso), harrastusyhdistyksille, kulttuuritoimijoille sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöille.

Tämänvuotiset Kannustajat-toimijat on nyt valittu, ja SC Urbans on mukana! Äänestämään pääsevät Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistajat. Äänestys päättyy 31.3.2020.

Äänestysajan päätyttyä 60 000 euron Kannustajat-potti jaetaan toimijoiden keräämien kannustajien suhteessa. Tasapuolisuuden vuoksi jokainen äänestyksessä mukana ollut toimija saa vähintään 300 euroa ja enimmillään 3 000 euroa tukea.

Jokaisella äänellä on merkitystä, sillä pottia jaetaan suoraan äänimäärän perusteella! Kiitos äänestäsi!

Äänestysohjeet (alla myös kuvallinen ohje)

S-asiakasomistajana sait sähköpostiisi kuluneella viikolla viestin S-ryhmä Tutkimukset nimellä ja viestin lopusta löytyy vastaa kyselyyn -nappi. Valitse alueeksi Hämeenlinnan alue ja yhdistykseksi jota haluat tukea SC Urbans.

Jos et saanut kyseistä sähköpostia, käy lisäämässä sähköpostiosoitteesi omaan profiiliisi S-kanavalla ja hyväksy sähköpostimarkkinointi tilisi asetuksissa. (Katso ohje alla.)

8 views0 comments
bottom of page