top of page
Search
  • Writer's pictureJussi Väisänen

Salibandytähdet vierailivat SC Urbansin junioritapahtumassa

SC Urbans järjesti junioripelaajilleen pelipäivän koululaisten talvilomaviikolla. Tapahtumassa vieraana nähtiin Suomen salibandymaajoukkueen kapteeni Nico Salo sekä SCU-kasvatti Emma Mannila, joka torjuu palloja tätä nykyä Suomen U19 tyttöjen maajoukkueessa. Molemmat edustavat seuratasolla Tampereen Classicia.

”Hienoa, että saatiin kovan luokan vieraat meidän tapahtumaan. Fanitapaamiset ovat hieno tilaisuus meidän junioreille nähdä salibandyn tähtipelaajia ja se kasvattaa innostusta pelaamista ja harjoittelua kohtaan, kun näkee mihin ahkeralla työnteolla voi päästä.” iloitsi SCU:n puheenjohtaja Marko Ruuskanen.

Pelipäivä oli jatkoa Urbansin toiminnantäyteiselle talvilomaviikolle. Alkuviikosta Turengissa liikuttiin alakoululaisten monipuolisen liikunnan leirillä. ”Halusimme tarjota lähialueilla tai kotona lomansa viettäville mukavaa tekemistä ja se onnistui. Kävijöitä oli runsaasti sekä leirillä, että pelipäivässä. Pienellä vaivalla ja resursseilla saadaan myös aikaan ikimuistoisia tapahtumia lapsille.” jatkaa Ruuskanen.

Pelipäivän ohjelmassa oli salibandyaiheisia rasteja sekä miniturnaus sekajoukkueilla. Joukkueet oli jaettu Urbansin junioreista siten, että C-D –juniorit pelasivat oman turnauksen, E-F1 –juniorit omansa, sekä päivän päätteeksi oli pienimpien eli F2-G –ikäisten ottelut. Ottelut pelattiin 3vs3 järjestelmällä pienessä kaukalossa. Rasteilla yritettiin puolestaan rikkoa ennätyksiä laukaisututkassa, sekä ohittaa Emma Mannila rankkarikisassa.

Tapahtuman vieraat hikoilivat myös rasteilla. Nico Salo pääsi maalien makuun miniturnauksessa, ja Emma Mannila otti rankkareita kiinni totutun hyvällä prosentilla. ”Innokkaita lapsia oli paljon ja tulivat kyllä rohkeasti juttelemaan ja kyselemään kaikkea. Oli mukava vierailla tällaisessa tapahtumassa.” Salo totesi päivän päätteeksi.

Nico Salolta palloa ryöstämässä SCU F1-poikien Tuomo Koivisto. (Kuva: Katri Oksanen)

8 views0 comments
bottom of page