top of page
Search
  • Writer's pictureJussi Väisänen

Seurayhteistyössä on voimaa – Steelers/Urbans D2 Storvreta-turnauksen voittoon!

Kanta-Hämeen kovimmat D2-ikäluokan salibandyjoukkueet Steelers ja SC Urbans yhdistivät voimansa osallistumalla Uppsalassa 3.-6.1. järjestettyyn Storvreta Cupiin, maailman suurimpaan salibandyturnaukseen. Tänä vuonna turnaukseen osallistui 800 joukkuetta, joissa pelasi yli 10000 pelaajaa.

Alkusarjassa Steelers otti helpot voitot ruotsalaisesta Rotebro IBK:sta 13-0, venäläisestä Barrakudasta 6-1 ja ruotsalaisesta IS Sagasta 8-1. Puolivälierässä vastaan asettui kivikova Eräviikingit Pohjoinen. Steelers siirtyi toisessa erässä 4-2 johtoon, mutta ErVi onnistui tasoittamaan pelin lukemiin 4-4 viimeisellä minuutilla. Ratkaisua haettiin rangaistuslaukauksilla. Steelersistä onnistuivat Jaakko Veijola, Ilmo Leino, Iikka Päivinen ja Rasmus Paavola ja kahden ErVin pelaajan epäonnistuttua Steelersin matka jatkui välieriin.

Iltapelissä Salems IF sai kokea Steelersin kovan kunnon ja peli oli viiden minuutin pelin jälkeen jo 5-0 -lukemissa. Steelers otti helpon 11-1 voiton ja eteni historiallisesti finaaliin.

Maanantaiaamun finaalissa oli tunnelmaa, kun vastaan tuli paikallinen IK Sirius FBC. Peli kulki hienosti ja pelinhallinta oli Steelersillä. Ottelu päättyi Steelersin 6-4 voittoon ja poika matkasi Hämeenlinnaan. Turnauksen All Star-kentälliseen valittiin Steelersistä hyökkääjä Jaakko Veijola ja puolustaja Ilmo Leino.

Kultajoukkueessa pelasivat Steelersistä: Jaakko Veijola, Leo Jokinen, Akseli Kallio, Eetu Kaunisharju, Mikko Konu, Topias Ollikka, Rasmus Paavola, Eelis Rajapuro, Veeti Tuominen sekä maalivahti Joel Uotila.

Kultajoukkueessa pelasivat Urbansista: Ilmo Leino, Hannes Hämäläinen, Severus Pekarila, Iikka Päivinen, Kasperi Vehniäinen sekä maalivahti Veeti Metsola.

Joukkuetta valmensivat Steelersistä Ville Rajapuro ja Jussi Veijola, sekä Urbansista Lasse Leino ja Markku Vehniäinen.

4 views0 comments
Post: Blog2 Post
bottom of page