top of page
Search
  • Writer's pictureJussi Väisänen

SC Urbansin Perhepäivässä pääsi nauttimaan liikunnasta

Lauantaina vietettiin Turengin liikuntahallilla SC Urbansin Perhepäivää. Tapahtuman ajatuksena oli viime vuotiseen tapaan tarjota kunnan lapsiperheille avoimien ovien liikuntatapahtuma.

“Perhepäivä on samalla seuran joukkueiden yhteinen kauden avaustapahtuma, joka kokoaa eri ikäiset harrastajat ja valmentajat yhteen liikuntahallille. Lisäksi tarjoamme seuran ulkopuolisille perheille mahdollisuuden tulla tutustumaan toimintaamme ja saada lisätietoa harrastusmahdollisuuksista seurassamme. Vaikka olemme salibandyseura, tarjoamme myös monipuolista liikuntakerhotoimintaa.” kertoo puheenjohtaja Marko Ruuskanen.

Tapahtumansuosikkeja olivat pomppulinna sekä temppurata. Näiden lisäksi halliin oli rakennettu salibandykaukalo, jossa pääsi kokeilemaan miten pallo pysyy hallussa. Vapaan liikunnan osastolla pääsi kokeilemaan erilaisia välineitä. Hallin pihassa oli Heinäjoen VPK:n kalustoesittelyä ja paloauto herättikin laajaa kiinnostusta niin lapsissa kuin myös aikuisissa.

SCU:n Jokke Jokinen piti tapahtumaa onnistuneena: “Kyllä tällaisille avoimien ovien liikuntatapahtumille on selvästi kysyntää. Varovaisten arvioiden mukaan tapahtumaan osallistui yhteensä noin 350 lasta ja aikuista. Seuraavaksi meillä on vuorossa SunSäbä-tapahtumat Turengissa ja Tervakoskella syyskuun alussa. SunSäbä on Salibandyliiton kesäkiertue, joka päättyy meidän Janakkalan tapahtumiin. Niihin tulee liiton puolelta kaksi työntekijää ja rekallinen tavaraa kaukaloineen ja erilaisine oheispisteineen. SunSäbät on suunnattu alakoululaisille, mutta vapaan pelaamisen osiossa kuka tahansa voi tulla kokeilemaan. Myös kerhojen syyskausi lähestyy eli paljon on tekemistä luvassa!”

Perhepäivä täytti liikuntahallin iloisista liikkujista.

2 views0 comments
Post: Blog2 Post
bottom of page