top of page
Search
  • Writer's pictureJussi Väisänen

Tuore kehitys- ja nuorisopäällikkö esittäytyy


Moro kaikille Urbansin ja salibandyn ystäville!

Nimeni on Jokke Jokinen ja aloitan työt SCU:n kehitys- ja nuorisopäällikkönä kesäkuun alussa. Olen kotoisin Varkaudesta, Pohjois-Savosta ja ammatiltani olen Liikunnanohjaaja (AMK). Valmistuin Vierumäeltä Haaga-Heliasta keväällä 2016 ja opinnoissani suuntauduin suomalaisen kilpa- ja huippu-urheilun kehittämiseen. Käytännössä se siis tarkoittaa urheiluseurojen, sekä lajiliittojen toiminnan kehittämistä.

Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt lasten liikunnan parissa Varkaudessa kahden vuoden mittaisessa liikuntahankkeessa.

Oma ykköslajini on ollut jääpallo, jossa olen A-nuorten suomenmestari keväältä 2015. Salibandya olen pelaillut maalivahtina harrastetasolla. Jos joku Janakkalan harrasteporukka kaipailee maalivahtia, niin rahakkaita sopimustarjouksia otetaan vastaan :)

Minut tullaan näkemään aktiivisesti Janakkalan päiväkodeilla, kouluilla ja liikuntahalleilla, joten törmäillään niin kaukaloissa kuin myös niiden laidoilla, tule rohkeasti jutulle!

3 views0 comments
Post: Blog2 Post
bottom of page