top of page
Search
  • JusV

SC Urbans ry ja LASB Edustus ry yhteistyöhönSC Urbans ry ja LASB Edustus ry ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2018-2019. LASB Edustus ry vastaa lahtelaisen seuran liigajoukkueen, naisten edustusjoukkueen sekä LASB:n junioreiden kilpatoiminnasta. Solmitun yhteistyön myötä SCU:n 2. divisioonassa kaudella 18-19 pelaavasta miesten edustusjoukkueesta tulee LASB:n liigajoukkueen farmijoukkue. Edustujoukkueiden farmisopimuksen lisäksi seurat lähtevät tavoittelemaan yhteisjoukkueella SM-sarjapaikkaa B-pojissa, jossa SCU:n pojat pääsivät tällä kaudella puolivälieriin asti.


Ensimmäiset konkreettiset tulokset sopimuksesta nähdään, kun B-pojat aloittavat kautensa try-outeilla. Ensimmäinen try-out harjoitus pidetään Hollolan Heinishallilla perjantaina 20.4. klo 19.30 (paikalle klo 19). Yhteisjoukkueen valmennuksesta vastaavat SCU:ssa pitkään erittäin hyvää työtä tehneet Marko Stenberg, Markku Auvinen sekä Aki Alanko.


Yhteistyö LASB:n kanssa antaa mahdollisuuden vanhimmille junioripelaajille siirtyä suunnitelmallisesti ja hallitusti lajin korkeimmalle tasolle asti. Farmisopimus puolestaan tarjoaa hyvän lisän miesten edustusjoukkueelle.


"Sopimuksen myötä muodostuu suora yhteys liigaan. Tämän lisäksi pelaajien liikuttaminen seurojen välillä helpottuu. SCU:lla on useamman vuoden ajalta hyviä tuloksia yhteistyöstä alueen seurojen kanssa junioreiden puolella. Me SCU:ssa uskomme, että solmittu yhteistyö LASB:n kanssa vahvistaa merkittävästi mahdollisuuksia kokonaisvaltaiseen ja yksilölliseen junioripelaajien kehittämiseen. Odotamme yhteistyöltä paljon", kertoi tulevan B-juniorijoukkueen valmentaja Marko Stenberg.

1 view0 comments
bottom of page